14 mars 2012

Verktyg för välbefinnande


Hur snurrar Ditt livshjul? Bakåt eller Framåt
eller står det kanske helt stilla.

Med värk eller stress eller sorg i kroppen är det lätt att låta  negativa tankar ta över hela livet.
Vi kan hitta ett sätt att lära oss hur man hanterar sina tankar hur man lär sig ett nytt tankemönster ,värken,sorgen,stressen finns ju naturligtvis där hela tiden men vi kanske inte måste låta den ha huvudrollen hela tiden,det räcker ju faktiskt med en liten biroll.

Kreativt Måleri är ett helt underbart verktyg att använda sig av då vi fokuserar på det vi har för handen och ingenting annat ,då kan hjärnan skicka ut små må bra signaler till resten av kroppen som börjar att slappna av och bli mera öppen för positiva energier som vi alla så väl behöver få en dos av.

Jag  kan för den som vill  lägga in olika  övnigar där du får lära dig ändra ditt tankemönster , kunna se på saker från ett annat håll än du är van vid. Vi gör ju oftast samma saker hela tiden av gammal vana och vi behöver ändra vårat beteende om vi ska få ett annat resultat än vad vi brukar ha,
jag har själv haft muskelvärk i över 20 år varje dag men jag har aldrig låtit värken ta över mitt liv.Jag ser mig själv inte som en sjuk person utan fokuserar på det friska i min härliga  kropp.

 "Jag har lärt mig leva efter min värk inte med den" därför att man behöver lära sig hur mycket man kan göra och se till att göra allt med måtta,en förändring måste inte alltid vara något dåligt det kan vara något positivt kanske något som du måste ta till om du ska kunna  må bra i din vardag.
Andnings övningar och meditation hjälper oss också att slappna av och bli piggare så det föreslår jag nästan alltid till mina kunder,en enkel men så bra metod för att komma i kontakt med oss själva .

Jag har utbildat mig till Vedic-art lärare och livscoach för att kunna hjälpa den som har värk eller något annat som kan vara besvärligt i vardagen.Personlig utveckling är nyckeln till mycket i våra liv..Hör gärna av dig om du har några frågor..   Ljus o värme.. Kickan